Kleding

Onze klanten vinden op de eerste verdieping een mooi assortiment van dames- en herenkleding.  Ook baby’s , kleuters en jonge kinderen vinden hier hun gading. Alle kleding is te koop aan zeer lage prijzen. De kledingstukken zijn voor het merendeel afkomstig van mensen, die hun (gedragen) kleding gratis binnenbrengen. Ook bedrijven en winkels stellen soms volledig nieuwe kleding ter beschikking.

Bezorg je draagbare kleding aan  Vincentius !
 Geef  je oude kleding nieuw leven.

WAT HEBBEN WE NODIG?
Draagbare, hedendaagse en gewassen kleding voor volwassen mannen en vrouwen, ook sportieve kleding ,baby-,  kinder- en tienerkleding in goede staat en luiers. Ook is er vraag naar degelijk linnengoed zoals dekbedden en lakens, badhanddoeken, nachthemden en pyjama’s. Versleten, afgedragen of niet-gewassen kleding zijn niet voor Vincentius. Deze kleding kan je deponeren in de container schuin tegenover het Vincentiaans centrum.

WANNEER BRENGEN?

Wegens de vervelende corona-periode kunnen we momenteel GEEN KLEDIJ aannemen! Zodra de mogelijkheid er weer is, vindt u op deze site op welke data dit kan. We hopen op jullie begrip en medewerking in deze.

RMS_7393