Kleding

Onze klanten vinden op de eerste verdieping een mooi assortiment van dames- en herenkleding.  Ook baby’s , kleuters en jonge kinderen vinden hier hun gading. Alle kleding is te koop aan zeer lage prijzen. De kledingstukken zijn voor het merendeel afkomstig van mensen, die hun (gedragen) kleding gratis binnenbrengen. Ook bedrijven en winkels stellen soms volledig nieuwe kleding ter beschikking.

Bezorg je draagbare kleding aan  Vincentius !
 Geef  je oude kleding nieuw leven.

WAT HEBBEN WE NODIG?
Draagbare, hedendaagse en gewassen kleding voor volwassen mannen en vrouwen, ook sportieve kleding ,baby-,  kinder- en tienerkleding in goede staat en luiers. Ook is er vraag naar degelijk linnengoed zoals dekbedden en lakens, badhanddoeken, nachthemden en pyjama’s. Ook grote maten en jongensbroeken zijn erg welkom. We willen er ook op wijzen dat kleding van bejaarden ( voorzien van een label met een naam) niet kunnen aangenomen worden i.v.m. privacy.  Versleten, afgedragen of niet-gewassen kleding zijn niet voor Vincentius. Deze kleding kan je deponeren in de container schuin tegenover het Vincentiaans centrum.

WANNEER BRENGEN?      Kledij kan opnieuw gebracht worden. Dit kan steeds op woensdagvoormiddag tussen 9u00 en 11u00 ! Gezien de enorme toevloed aan goederen, waarvoor onze uiterste dank, kunnen we in de maand april géén goederen meer ontvangen. Vanaf 1 mei 2022 ontvangen wij opnieuw kleding, verzorgings-en onderhoudsproducten, droge voeding op :

  • De eerste maandag van elke maand : 18u00-20u00, vanaf april 2023.
  • Elke woensdagochtend : 9u00-11u00.
  • Uitzonderlijke gevallen na afspraak.

RMS_7393